5h5gnL4m_400x400

OneDrive

Onedrive is de cloud waar al je bestanden worden opgeslagen. Bestanden die je hier opslaat kan je vanaf elk apparaat bekijken, bewerken en beheren. Ideaal om thuis nog even je les te bekijken of een toets door te nemen. In Office 365 worden bestanden automatisch opgeslagen en hoef je dus niet meer op ”opslaan als” te klikken. Met Office 365 kan je werken in PowerPoint online, Word online en Excel online. Als je hier in werkt, werk je in de browser (op internet). Bestanden worden automatisch opgeslagen in je OneDrive. Op deze pagina leer je de handige mogelijkheden van OneDrive kennen. Het is handig om de OneDrive app te installeren op je smartphone. 

OneDrive instructiepagina

Ga aan de slag met OneDrive en heb altijd je bestanden tot je beschikking.
Wil je samenwerken met collega's of studenten in een word bestand? Met het Office 365 pakket kan het. Als je aan het werk bent in een word bestand is het soms even handig om deze te delen of om in samen te werken. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering of een …
Hoe kan je office 365 nuttig inzetten als docent? In de volgende Padlet laat ik je zien hoe je Office 365 op een productieve en innovatieve manier kunt inzetten.