planner

Planner

Planner is één van de apps die beschikbaar is in je Office 365 omgeving. Planner is een tool waarbij je binnen een project, team, klas kunt gaan plannen. Binnen Planner kan je aan meerdere personen taken toewijzen, categorieën aanbrengen op je planbord, een nieuw plan maken en de voortgang van de taken bewaken. Binnen elk plan werk je met buckets (categorieën), de verschillende taken kan je binnen de buckets onderverdelen. Binnen de Planner heb je de optie om ook alleen je eigen taken binnen al je projecten te bekijken. Zo houdt je gemakkelijk overzicht over je eigen taken. Planner is een ideale app om bijvoorbeeld digitaal te scrummen met je studenten of collega’s. 

Tip: integreer planner in de Teams applicatie van Office 365. Ga naar de Teams pagina voor meer informatie.

Planner instructiepagina

Ga met je studenten of collega's aan de slag met Planner. Leer de mogelijkheden in Planner kennen.
Zodra je gaat starten met Planner is het belangrijk om de verschillende functies van Planner te leren kennen. In de onderstaande video neem ik je mee in de verschillende mogelijkheden van Planner.
Planner is de ideale applicatie om samen te werken in een project. Binnen de omgeving kan je taken creeren, toewijzen aan personen, deadlines toevoegen en nog veel meer. Op een scrum achtige manier heb je in één overzicht toegang tot het project. Daarnaast is het mogelijk om binnen de applicatie …
Hoe kan je office 365 nuttig inzetten als docent? In de volgende Padlet laat ik je zien hoe je Office 365 op een productieve en innovatieve manier kunt inzetten.