Sway

Wil je op een gemakkelijke wijze grafische sterke presentaties maken? Of interactieve rapporten? Nieuwsbrieven? Of wil je een persoonlijk verhaal sterk onderbouwen met een mooie visuele presentatie? Met Sway is dit mogelijk. Met Sway kan je interactieve rapporten, persoonlijke verhalen, presentaties en nog veel meer maken. Het mooie aan Sway is dat je niet zo lang over de opmaak hoeft na te denken. Met de ingebouwde ontwerptool van Sway creëer je visueel sterkte presentaties. Daarnaast is het mogelijk om een Sway te creëeren vanuit een bestaand Office 365 bestand. Handig als je bijvoorbeeld een Word bestand wil veranderen in een mooie presentatie. De Sway is een gratis tool van Microsoft, mits je een account hebt bij Microsoft. Het delen van een Sway kan op een gemakkelijke manier via de share button rechts bovenin. Op deze pagina maak je kennis met de mogelijkheden van Sway in het onderwijs. 

Sway instructiepagina

Ga aan de slag, maak fantastische interactieve presentatie's met Sway
Met Sway is het mogelijk om interactieve presentaties te maken. Ideaal om te gebruiken als nieuwsbrief, leskaart, presentatie of training. Sway biedt visueel meer opties dan bijvoorbeeld PowerPoint en ziet er net even iets mooier uit. Wil je starten met Sway, open dan de gratis starten met Sway instructiekaart (A3 download).
Hoe kan je office 365 nuttig inzetten als docent? In de volgende Padlet laat ik je zien hoe je Office 365 op een productieve en innovatieve manier kunt inzetten.